Bodyslim

Rainpharma
Gezonde producten voor een gezond lichaam

100% natuurlijke producten

Wie kilo’s wil verliezen, maar dan op een verantwoorde en gezonde wijze, kan bij ons terecht voor de producten van Rainpharma. Deze gezonde producten bevatten enkel 100% natuurlijk ingrediënten. Je wordt niet zomaar naar huis gestuurd met een bus shakes of supplementen. Bij Bodyslim willen we je helpen in het vinden van een gebalanceerde voedingsgewoonte waarmee je ook op lange termijn blijvende resultaten boekt.

Door een combinatie van een efficiënte en gemotiveerde start en een grondige en realistische langetermijnvisie onderscheidt het Raindieet zich meteen.

Bezoek ook onze webshop

De Bodyslim winkel is gevuld met producten voor lichaam, gelaat, handen en voeten.
Allemaal kwalitatief hoogwaardige producten die de gezondheid verbeteren en het welzijnsgevoel verhogen… even tijd voor jezelf!

Het Rain dieet

Het Rain principe steunt om 2 pijlers, namelijk gezonde voeding enerzijds en kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen anderzijds. Je weet intussen dat het niet stopt met het bereiken van jouw streefgewicht. Ook het leren nadenken over voeding om tot een langdurig resultaat te komen is essentieel. Een dieet is enkel geslaagd als je het ook kan behouden.

Je hoeft niet enkel kilo’s te verliezen (of in sommige gevallen bij te komen). Met een geslaagd dieet voel je je vitaler, energieker en kan je met een verende stap de dag door!

Het Smart Nutrition Project

Het Smart Nutrition Project is geen vervanging van het Raindieet. Het biedt de oplossing voor wie wel in een sneller tempo enkele kilo’s kwijt wil. We kennen het allemaal: een familiefeest, een reünie, je wil toch tegen een feestdag weer comfortabel in dat ene kleedje kunnen… We grijpen op zo’n momenten vaak terug op crash-diëten of zelfs hongerdiëten. Onnodig om te zeggen dat dit ongezond is!

Eén weekje per jaar kan je het Smart Nutrition project volgen. Na deze week ga je je terug beter in je vel voelen, ben je enkele kilo’s kwijt en staat je neus weer in de goede richting op vlak van gezonde voedingsgewoonten. Eventjes je lichaam resetten als het ware.

Vraag vrijblijvend meer informatie bij Bodyslim Kortrijk. We helpen je graag verder met gezonde producten van Rainpharma!

Onze behandelingen:

Kinesitherapie

Afslanken

Massages

Schoonheidszorg