Bodyslim

Behandelingen

Wat overgewicht? Meer rimpels in je huid dan je wil? Nood aan een heerlijk relaxerende massage? Bodyslim helpt je graag verder met doeltreffende behandelingen. Hieronder vind je een selectie van hoe we je kunnen helpen om weer optimaal en gelukkig te zijn in je eigen lichaam.

Bezoek ook onze webshop

De Bodyslim winkel is gevuld met producten voor lichaam, gelaat, handen en voeten.
Allemaal kwalitatief hoogwaardige producten die de gezondheid verbeteren en het welzijnsgevoel verhogen… even tijd voor jezelf!

Kinesitherapie

Als gediplomeerd en ervaren kinesist helpen we je graag bij vervelende problemen. Denk bijvoorbeeld aan een geblokkeerde rug, een pijnlijke nek of last in de knie. Wil je je buik- en rugspieren sterker maken? Ook dan ben je bij Bodyslim aan het juiste adres. Traditionele kinesitherapie tracht het probleem te verhelpen met manipulaties en behandelingen.

Bodyslim specialisatieerde zich in Relaxatietherapie (als het te druk wordt in het leven), Bekkenbodemtherapie (betere beheersing van de bekkenbodem spieren) en Lymfedrainage (tegen vochtophoping, stuwingen, onrustige benen, migraine, …).

Afslanken

BodySlim helpt je om op een veilige en snelle manier te vermageren. Het is niet altijd gemakkelijk om op je voeding te letten en ook de tijd te vinden om te sporten. Als het gewichtsverlies te traag gaat, verlies je de motivatie lijkt diëten hopeloos.

Samen zoeken we oplossingen die passen in jouw leven. Naast advies en oefeningen helpen we je ook sneller vooruit met de modernste technologie. Bodyslim beschikt over de meest doeltreffende innovaties als de Lipolaser, Starvac Dermotherapie, Venus Legacy, of Vacupress. Met deze behandelingen verlies je sneller gewicht, krijgt je een slanker silhouet en een gezonde huid.

Massages

Bij Bodyslim in Kortrijk kan je terecht kunt voor een ruim aanbod massages voor mannen en vrouwen. Ons ervaren personeel werkt met een volledig plantaardige massageolie zonder bewaarmiddelen die bestaat uit een mix van druivenpitolie, amandelolie, jojoba-olie, arganolie en mix van essentiële oliën. Op zoek naar een zalige massage die je al je zorgen en pijntjes doet vergeten? Kies uit een stevige of zachte massage met of zonder extra warmte of toestellen. Bij Bodyslim kan je terecht voor onder andere Californische (met warme olie) , lavasteen– (met warme olie en lavastenen), Zweedse (stevig), Chocolade-, rug- en nek, sport-, of stoelmassage en lymfedrainage.

Schoonheidsverzorging

Flaneer stralend door de straten na een bezoek aan schoonheidsinstituut Bodyslim in Kortrijk. Je kan er terecht om af te slanken of voor een huidverjonging en -versteviging. Maar ook voor definitieve ontharing, en vele andere deugddoende lichaams- en gelaatsverzorgingen zit je hier goed. In ons beautycentrum remodelleren we je huid om de elasticiteit en jeugdigheid ervan te herstellen. Zo houd je verzakkingen en rimpels onder controle.

We ontvangen je in een relaxerende sfeer met een persoonlijke aanpak. Zo wordt je bezoek aan Bodyslim een duik in een verjongende oase.