Bodyslim

Schoonheidsverzorging

Flaneer stralend door de straten na een bezoek aan schoonheidsinstituut Bodyslim in Kortrijk. Je kan er terecht voor diverse schoonheidsverzorging. Om af te slanken of voor een huidverjonging en -versteviging. Maar ook voor definitieve ontharing, en vele andere deugddoende lichaams- en gelaatsverzorgingen zit je hier goed. In ons beautycentrum remodelleren we je huid om de elasticiteit en jeugdigheid ervan te herstellen. Zo houd je verzakkingen en rimpels onder controle.

Gelaatsverzorging

Onze gelaatsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en relaxatie. Ze worden uitgevoerd met de natuurlijke en Belgische producten van RainPharma®. Bij elk bezoek wordt naar jouw huidconditie gekeken. Daardoor is de verzorging telkens anders en worden de maskers op het moment zelf op jouw maat gemaakt.

RainPharma® ontwikkelde een aantal innovatieve en 100% natuurlijke producten voor professioneel gebruik. In combinatie met de RainPharma® thuisverzorging zorgt dit voor een zichtbaar mooiere huid. De gelaatsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering & relaxatie.

Probeer ook eens ons uniek huidverzorgingsprogramma van 2 maanden dat de huid zowel van binnenuit als van buiten mooier maakt.

Schoonheid start van binnenuit

Wil je een stralende huid en een gezonde portie energie? Start met drie basisproducten van RainPharma®: Daily Boost, Mighty Night & Hightech Aox.
Kies voor de beste versie van jezelf!

Een stralende huid krijg je door ze van binnenuit te voeden met vitamines. De voedingssupplementen van RainPharma® zijn speciaal geformuleerd om de kwaliteit van je huid en haar te ondersteunen. En dat is niet alles want met de formules van RainPharma® houd je bovendien je energieniveau op peil.

 • Daily Boost: je dagverzorging, 1 tablet bij ontbijt
 • Mighty Night: je nachtverzorging, 1 tablet bij avondeten
 • Hightech Aox: anti-aging capsules (minder snel ouder worden),1 tablet bij ontbijt

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen spelen een belangrijke rol in je gezicht. Wie wil er nu geen vollere, mooie en perfect gevormde wenkbrauwen? Daarom is het van groot belang dat je kiest voor de juiste vorm die past bij je gezicht. Bodyslim kan je daarbij goed adviseren.

Neyes Brows

Wenkbrauwshaping, het is belangrijk je wenkbrauwen de tijd te geven om terug te groeien dus minstens 4 weken voor de behandeling niet epileren. Dit is een herstelbehandeling voor wenkbrauwen.

 • Voor mannen en vrouwen.
 • Je wil de perfecte wenkbrauwen.
 • Je wil meer expressie.
 • Je wil geen permanente make up.
 • De behandeling bestaat uit verven, waxen, knippen en touch-up.

Microblading

Microblading is een revolutionaire techniek voor het handmatig aanbrengen van een semi-permanente make-up voor de wenkbrauwen.
In tegenstelling tot vroeger worden nu flinterdunne lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht. Deze lijntjes behouden hun oorspronkelijke kleur en vervagen geleidelijk in de loop van de jaren door de celvernieuwing.
Hierdoor verdwijnt de wenkbrauw tatoeage geleidelijk in de loop van 1 à 2 jaar. Dit in tegenstelling tot een echte tatoeage waarbij de pigmenten diep in de huid worden aangebracht en niet meer verdwijnen.

We werken bij Bodyslim met zogenaamde hairstrokes. Hierbij worden fijne haartjes nagebootst waardoor de wenkbrauwen er supernatuurlijk en echt uit zien. Het is ook mogelijk om schaduw toe te voegen om een vollere look te creëren.

Semi-permanente wimperverlenging

Dit is de nieuwste behandeling die in 1 keer lengte en volume geeft voor een natuurlijke look. Je blik wordt sprekender.

Voor wie?

 • Voor een jongere en jeugdigere blik
 • Mensen met korte en onzichtbare wimpers
 • Of met lange, stugge wimpers

Wimperverlenging met trosjes

Hierbij wordt een gebundeld trosje kunstwimpers op meerdere natuurlijke wimpers gekleefd. Afhankelijk van het oog worden 10 tot 15 trosjes per oog aangebracht.Het resultaat is mooi en opvallend.

One by one zijden wimper extensies

Haar per haar, één per één worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging die niet van de echte te onderscheiden is.

Wimpers hebben een natuurlijke groeicyclus van 6 à 8 weken. Dit wil zeggen dat een wimperhaartje er in totaal 60 a 90 dagen over doet om te groeien en uit te vallen. Daarom is het aangeraden om tussen 2 à 4 weken de wimpers bij te werken zodat je steeds een perfect resultaat kan behouden.

Volume 3d zijden wimpers

Bij volume 3D worden op één wimper meerdere extensions geplaatst. Er worden ultradunne zijden wimpers gebruikt waarvan er 3 per wimper worden bevestigd. Dit extra volume zorgt voor een prachtig 3d effect. Het resultaat oogt toch heel natuurlijk omdat er ultradunne wimpers gebruikt worden. Deze techniek geeft een vollere oogopslag dan de one-by-one extensies en is perfect als je van jezelf niet veel wimperhaartjes hebt.

Zowel one by one extensies en 3d wimperverlenging zijn zo goed als gewichtsloos. Je voelt de extensies dus niet aan je oogleden. De extensions worden pijnloos aangebracht en geven geen beschadiging aan de eigen wimpers. Omdat ze zo licht en pijnloos zijn, zijn deze wimperextensions ook ideaal om te schitteren op speciale gelegenheden.

Wimperlifting of LVL

Wimperlifting is een behandeling van je eigen wimpers zonder valse wimpers aan te brengen. De techniek is toepasbaar op zowel korte als lange wimpers. Het is de nieuwste techniek die in 1 keer lengte en volume geeft voor een natuurlijke look, door de wimpers langer te doen lijken, waardoor je ogen groter lijken. Want iedereen wil grag een stralende blik.

Voor wie is wimperlifing?

 • Voor jonger en jeugdiger blik
 • Korte en onzichtbare wimpers
 • Lange stugge wimpers

Nazorg

 • Wordt pijnloos aangebracht. Vermijd de eerste 24 uur contact met water en stoom.
 • De groei van je eigen wimpers kan jeuk veroorzaken, dit is tijdelijk.
 • Vermijd beauty producten op oliebasis. Deze tasten de lijm aan.
  Niet horizontaal in je ogen wrijven. Je kan beter verticaal een olievrije remover gebruiken.
 • Voorkom dat je ogen in contact komen met shampoo en conditioner.
 • Wrijf je ogen niet droog maar dep ze.
 • Borstel je wimpers met een mascaraborsteltje om ze mooi in vorm te houden.
 • Bij gebruik van de zonnebank kan je best een beschermingsbrilletje dragen.

Permanente ontharing

Wil je graag een leven leiden waarin scheren, waxen en pincetten geen rol meer spelen?
Zet dan de stap en kies voor permanente ontharing!

Ontharen met de Venus Versa

Wij werken met de Venus Versa. De Venus onderscheidt zich van laser en andere IPL systemen door de zeer krachtige lichtpuls-systemen in combinatie met filters die UVA, UVB, UVC en infrarood afblokken met een direct op de huid werkend koelsysteem. Dit gepatenteerd koelsysteem zorgt dat de behandeling zo goed als pijnloos is. Zo kunnen er meer haartjes verwijderd worden op een veilige manier.

Andere behandelingen:

Afslanken

Massages

Kinesitherapie