Bodyslim

Zalige massage in Kortrijk

Bij Bodyslim kan u terecht kunt voor een ruim aanbod massages in Kortrijk voor mannen en vrouwen.

Kom binnen in ons oord van relaxatie en laat u verwennen door deskundig en ervaren personeel.

We werken tijdens onze massages met een volledig plantaardige massageolie zonder bewaarmiddelen die bestaat uit een mix van druivenpitolie, amandelolie, jojoba-olie, arganolie en mix van essentiële oliën.

Californische massage

Dit is een massage met warme olie. Spanningen worden weggewerkt, waardoor u zichzelf terug helemaal ontspannen voelt. We werken niet enkel met handen maar ook met de voorarmen.

Lavasteenmassage

Bij deze massage wordt uw lichaam eerst ingestreken met warme olie. Daarna leggen we lavastenen om uw spieren te ontspannen. De stenen worden op uw energiepunten gelegd en op die manier herstelt uw energetisch evenwicht. Deze techniek helpt goed tegen rugpijn en artrose.

Zweedse massage

Heeft u last van pijnklachten? Deze massage werkt goed tegen pijn en is behoorlijk stevig. Zo komen uw spieren en gewrichten terug los en laat u de spanning die u heeft opgebouwd vrij.

Chocolademassage

Deze massage voedt de huid en is heel ontspannend.

Lymfedrainage

Heeft u last van vochtophoping? Deze massage helpt om uitwendig en inwendig lymfevocht af te voeren. Uw doorbloeding krijgt een instant boost en het heeft een zuiverende werking.

Rug- en nekmassage

Een medische massage die pijnklachten helpt te bestrijden. Deze massage wordt uitgevoerd in combinatie met infrarood.

Sportmassage

Voor en na een inspanning kan deze stevige massage heel aangenaam en ontspannend werken. Stijfheid en spierverhardingen worden weggewerkt.

Stoelmassage

Een ideale massage voor in een bedrijf of voor in een groepje bij u thuis.

Andere behandelingen:

Afslanken

Kinesitherapie

Schoonheidszorg