Bodyslim

Snel en gezond afslanken

BodySlim is een afslankingsinstituut in Kortrijk waar mensen op een veilige en snelle manier kunnen afslanken. Het is niet altijd gemakkelijk om op uw eten te letten en dan ook nog de tijd te vinden om intensief te sporten. Vermageren gaat ook vaak traag en het resultaat soms op zich wachten. Dit demotiveert en voor we het weten zijn de goede voornemens de deur uit.

Wij bieden je echter een oplossing met een van onze technieken. Zo kan je kiezen voor de Lipolaser, Starvac Dermotherapie, Venus Legacy, of Vacupress. Met deze behandelingen ga je sneller afvallen, krijg je een slanker silhouet en gaat je huid er gezonder en gladder uitzien!

Voor wie gezond wil afslanken en op zoek is naar een evenwichtig tussendoortje zijn er de Rainshakes: 100% natuurlijk!

Venus Legacy®

Deze nieuwe technologie maakt gebruik van hoogfrequente stroom gecombineerd met magnetische pulsen die de aanmaak van collageen en elastine bevorderen. Dit maakt de huid strakker, vermindert cellulitis en pakt plaatselijke vetophoping en huidproblemen aan. Bovendien kan je met de Venus Legacy® ook een suctie doen waarbij de huid wordt vacuüm gezogen. Deze technologie wordt gebruikt bij dermatologen en dokters.

Heb je last van verslappingen in het gezicht zoals neerhangende oogleden, losse huid of diepe rimpels? Een behandeling met de Venus Legacy® is ook goed voor het gelaat.

Starvac Dermotherapie®

Starvac Dermotherapie® is een unieke behandelmethode van huid, onderhuid en bindweefsel, ook wel de “cupping methode” genoemd. Het is een natuurlijke, niet-operatieve methode om huidverslapping tegen te gaan en het lichaam weer mooi in vorm te krijgen. Door een intensieve bindweefselmassage krijgen de huid en onderhuid weer een gezonde structuur, en gaat je huid er beter uitzien en voelt zachter aan.

Starvac is gebaseerd op een mechanische bindweefselmassage. Door een sterke zuigkracht, gecombineerd met rollende bewegingen op de huid ontstaat een intensieve massage die de bloedsomloop en de lymfevaten stimuleert.

Voordelen Starvac Dermotherapie®:

 • betere doorbloeding van de huid en meer zuurstofvoorziening
 • Mooiere en zachtere huid
 • snel afvoeren van afvalstoffen
 • cellulitis bestrijden
 • plaatselijk afslanken
 • vastgegroeide weefsels terug los maken
 • littekens versoepelen
 • onderhuids vet losmaken worden en afvoeren
 • onderhuids bindweefsel krijgt zijn elasticiteit terug
 • zware en vermoeide benen verlichten

De behandeling met de Starvac Dermotherapie® is de meest succesvolle methode ter bestrijding van cellulitis.

De Lipolaser®

De Lipolaser® is een instrument dat gebruik maakt van de lage intensiteit van de LaserJet. Vroeger werd deze enkel gebruikt voor het behandelen van pijnklachten en ontstekingen, maar ondertussen heeft men ontdekt dat deze techniek het gewichtsverlies bevordert.

Heb je last van overtollige kilo’s en hardnekkig vet? Kom langs bij Bodyslim: wij helpen je afslanken. Sessies met de Lipolaser zijn ontspannend, pijnloos en effectief. De Lipolaser maakt je vet vloeibaar en daarom moet je erna nog een half uurtje wandelen op de loopband, om de vrijgekomen vetcellen af te voeren. Het resultaat mag er wezen: per behandeling verlies je gemiddeld 468kcal en na de eerste behandeling kan je al 2 tot 4 cm verliezen in de buikstreek. Voor een optimaal resultaat raden wij je 8 behandelingen aan, 2 keer per week.

Infrarode cabines

Dit zijn infrarood-oefencabines waarmee je een individueel aangepast oefenprogramma kan volgen, speciaal op jouw maat samengesteld door je kinesitherapeut.

Uniek in de regio is dat we werken met een tablet waardoor je de oefeningen kan volgen op video. En het aantal beurten, evolutie, gewicht en vetgehalte worden bijgehouden. Daarnaast is er een luik Slimdieet met voedingsadvies, recepten, …en een Slimcoach met mentale tips en uitdagingen.

Dit is een ideaal systeem voor iedereen die wil afslanken, aan figuurcorrectie doen of centimeters wil verliezen. Maar ook voor mannen en vrouwen die nood hebben aan beweging, maar door ouderdom, operatie of bepaalde aandoeningen zoals fibromyalgie of artrose geen belastende sporten mogen doen.

Het infraroodsysteem zorgt voor een betere doorbloeding en ontspanning van de spieren en gewrichten. Mensen met rugproblemen krijgen een rugvriendelijk programma voorgeschoteld met aandacht voor de versterking van buik- en rugspieren. Elk persoon krijgt zo een uniek samengesteld en 100% verantwoord oefenschema opgesteld door de kinesitherapeut.

Dieet en Shakes

Voedingssupplementen

Onze Rainshakes van Rainpharma® zijn glutenvrij en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen. Alle gebruikte eiwitten zijn de meest kostbaarste en zuivere in hun soort. Ze zijn darmvriendelijk en bevatten geen aspartaam.

 • Dry Energy: op basis van een bijzondere vorm van Carnitine. Het helpt bij de omzetting van vetten in energie
 • Q10: de geactiveerde vorm van ubiquinone helpt bij de omzetting van energie uit vetten
 • Watenelax: bevat kostbare vormen van magnesium, kalium en vitamine C

Andere behandelingen:

Kinesitherapie

Massages

Schoonheidszorg

Verantwoord afslanken met RainPharma

Kies voor verantwoord afslanken met RainPharma, met deskundige begeleiding op jouw maat. De snelheid waarmee je kilo’s wil verliezen, budget en streefgewicht bepalen welk dieet het meest geschikt is voor jou.
Eiwitten zijn de bouwstenen van ons lichaam en onze zuivere en darmvriendelijke shakes helpen je bij een afslankdieet zoals het RainPharma® dieet of Smart Nutrion project. De RainPharma shakes zijn vezelrijk en vegetarisch (er zijn ook vegan varianten). Maak je keuze uit licht gezoet, bitter of neutraal. Benieuwd naar de verschillende smaken? We bieden je met plezier een proevertje aan.

Het smart nutrition project is geen vervanging van het raindieet. Het is een zeer eenvoudig voedingsplan voor mensen die een echt dieet (nog) niet aankunnen. Dit programma is een haalbare methode om slechte eetgewoonten aan te pakken en je optimaal in je vel te voelen.

Wil je meer informatie over het Rainpharma dieet? Lees dan zeker ook de Rainpharma dieet pagina!