Bodyslim

Over ons

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Met deze filosofie in gedachten gaan we bij Bodyslim Kortrijk steeds op zoek naar de beste innovaties in relaxatie, bodycontouring en afslanking. Op een natuurlijke manier bewust, gezond en stressvrij afslanken. Daar gaan we voor!

Bezoek ook onze webshop

De Bodyslim winkel is gevuld met producten voor lichaam, gelaat, handen en voeten.
Allemaal kwalitatief hoogwaardige producten die de gezondheid verbeteren en het welzijnsgevoel verhogen… even tijd voor jezelf!

Bodyslim Kortrijk gaat steeds op zoek naar een individueel antwoord op de wens van de klanten. daarom specialiseren we ons ook in verschillende behandelmethoden. We bieden behandelingen aan met innoverende toestellen zoals de Venus Legacy, Starvac, pressotherapie met een een pressopak, infrarode oefencabines, lipolaser en loopband…

Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment aan van 100% natuurlijke shakes, orthomoleculaire voedingssupplementen, persoonlijk voedingsadvies, detox en massages.

Zaakvoerder Ingfield Thibaut is kinesitherapeut van opleiding en droomde er altijd van om mensen te helpen met goede massages. Ze rolde in de wereld van de schoonheidszorgen en richtte in 2001 Bodyslim Kortrijk op. Je kan er terecht voor huidverbetering, afslanking en schoonheidsbehandelingen.

Gezonde levensstijl met voldoende beweging

Naast haar expertise in kinesitherapie, specialiseerde Ingfield zich ook steeds verder in beauty en afslankbehandelingen. “Bij Bodyslim willen we niet dat beweging en voeding extreme vormen gaan aannemen. We zoeken met de klant naar een haalbaar schema. Het is al lang geweten dat crashdiëten de stofwisseling vertragen, waardoor je op langere termijn een omgekeerd effect krijgt.

Wij gaan voor een gezonde levensstijl met voldoende beweging en gevarieerde lekkere voeding die gemakkelijk te implementeren valt in het dagelijkse leven van de klant en daardoor gemakkelijker vol te houden is. Bewust leven staat hier centraal, met ruimte om te blijven genieten.”

Innovatieve specialisatie in huidverbetering en afslanking

Ingfield en haar medewerkers zijn gespecialiseerd in verschillende afslankmethodes met innoverende toestellen zoals de infrarode oefencabines, de lipolaser in combinatie met de loopband, de Venus Legacy voor huidverbetering/figuurcorrectie en pressotherapie d.m.v. een pressopak. ”We gaan steeds op zoek naar een individueel antwoord op de wens van de klanten.

Dankzij het oefenen in de cabines met de tablet kunnen klanten overzichtelijke en objectief hun vorderingen bijhouden. Ze laten ook individueel trainen toe. De moderne omkadering en het werken met de tablet bieden toch net dat ietsje meer in vergelijking met een standaard trainingsschema. Door er oefeningen op maat van de klant in te stellen, rekening houdend met zijn of haar persoonlijke wensen en mogelijkheden, bereiken we met slimcab en slimtab een optimaal resultaat. Daarnaast zorgen de infrarode stralen voor een betere doorbloeding en vetverbranding en een goede stofwisseling.”

Bijstaan met tips en aanmoedigen

Wie wil afslanken, kent af en toe een dipje. Maar dan staat Bodyslim Kortrijk voor je klaar met de nodige tips en steun. Zorg dat je er altijd plezier in vindt. Zorg dat het geen ‘moeten’ wordt, maar dat het een ‘willen’ blijft. Heb je even het gevoel dat het tegenzit met het oefenen of het gezond leven, praat er dan zeker met ons over. Samen vinden we de motivatie om verder te gaan. Zorg er ook voor dat je vooral veel water drinkt. Water is en blijft de basis van alles.

De combinatie van beweging, een gezonde en gevarieerde voeding biedt de grootste kans op blijvend succes. Zoek een evenwichtige balans tussen de twee en zorg vooral voor voldoende ontspanning. Een lichaam kan niet ontgiften als het enkel spanning kent. Gespannen spieren houden immers gifstoffen in je lichaam vast. Door ook je innerlijke mens te verzorgen zal je harde werk sneller lonen.”

Ook beauty & wellness behandelingen

Bodyslim Kortrijk verzorgt alles voor wellness, massage en relaxatieBodyslim voorziet flexibele openingsuren zodat onze ondersteuning in ieders agenda kan passen. “We bieden vooral innovaties in professionele behandeling, maar in een gemoedelijke ontspannen sfeer. We luisteren naar individuele vragen en wensen en adviseren een optimaal behandelplan. Ook op vlak van wellness, massage en relaxatie hebben we voor elk wat wils. Om het helemaal af te maken kan u bij ons ook terecht voor allerhande lichaamsverzorgingen zoals epilaties, gelaatsverzorgingen, epilatie wenkbrauwen,… Onze holistische visie zorgt er niet alleen voor dat u er goed gaat uitzien, maar ook dat u meer energie krijgt, algemeen gezonder leeft, minder pijnklachten ondervindt en terug gaat stralen!”