BodySlim

BenFit lifestyle programma

"Een gezonde geest in een gezond lichaam"

Genieten van het leven en toch gezond, fit en slanken blijven. Samen met mij, Ingfield, en mijn coaching gaan we voor je de juiste balans vinden tussen lekker verantwoord eten, voldoende lichaamsbeweging én heerlijk relaxen.

Resultaat? Een slanker lichaam, een blijvend gezond gewicht en energie voor 10!

Start met BenFit voedings- en levensstijl programma en start aan een mooie toekomst!

Ben jij klaar voor een nieuwe, gezondere levensstijl?

Dan kan je nu genieten bij ons van een 2 weken programma aan slechts 69 euro!

Start nu en vul hieronder je gegevens. Wij contacteren je en starten samen je traject op!

WEES ER SNEL BIJ! Enkel de eerste 20 deelnemers maken kans op deze actie!

Verloop:

Je krijgt een uitgebreid intakegesprek waarin je samen met mij als voedingscoach jouw huidige situatie doorneemt. Je krijgt een uitgebreide uitleg over hoe het programma werkt en hoe BenFit jou zal helpen. Tijdens dit traject zorgen we ervoor dat jij je streefgewicht behaalt en willen we onze kennis over voeding graag met je delen. Hoe meer je van gezonde voeding af weet, des te bewuster je gezonde keuzes kunt maken.

Het programma zal wekelijks bestaan uit:

  • – Persoonlijk gesprek met je voedingscoach Ingfield
  • – Individueel voedingsplan op maat
  • – Boodschappenlijst
  • – Meting en weging
  • – Gratis app van BenFit met jouw voedingsplan en boodschappenlijst
  • – Doelgerichte work-outs naar jouw wensen met coaching

Nadien tevreden over de resultaten? Zet het traject voort en haal nóg meer resultaten met de uitzonderlijke kortingen in twee vervolgtrajecten:

  • – 6 weken programma aan 149 euro i.p.v. 199 euro
  • – 12 weken programma aan 249 euro i.p.v. 299 euro
Ben je nu al enthousiast en begin je graag meteen aan de 6 of 12 weken programma?
Dan geniet je van dezelfde korting met nog 1 week gratis erbij!
Graag meteen beginnen aan het 6 of 12 weken programma? 

Laat je gegevens hieronder na en we bellen je zo rap mogelijk op om het traject samen op te starten!

WEES ER SNEL BIJ! Enkel de eerste 20 deelnemers maken kans op deze actie!

Het BenFit lifestyle programma

Het voedingsprogramma van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijd vervangende producten, maar leert je hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt.

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot ± 0,8 kilo per week!

Het BenFit programma werkt aan een gezonde lifestyle met drie essentiële pijlers
Vorige slide
Volgende slide

Voedingsadvies

Het BenFit lifestyle programma geeft je wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijd vervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Voedingscoach-BenFit-Ingfield Thibaut
Voedingsschema's-BenFit

Gezond bewegen

Het BenFit lifestyle programma zorgt ervoor dat gezonde beweging een vast onderdeel van jouw gezonde leefstijl wordt. Jij gaat ervaren wat lichaamsbeweging voor jou doet en je gaat het verschil voelen, zowel geestelijk als lichamelijk. Je gaat wekelijks werken aan je lichamelijke conditie en fitheid met als doel: lichaamsbeweging tot vast onderdeel maken van jouw gezonde leefstijl en verantwoord afvallen.

Jouw persoonlijke BenFit coach Ingfield geeft advies wat jij het beste kunt doen op het gebied van lichaamsbeweging. De BenFit pijler Beweging kan ingezet worden op meerdere niveaus van intensiteit.

Gezond bewegen-BenFit
BenFit-Werkboek

Balansdag

BenFit zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te relaxen en werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Gezond leven, een fit lichaam creëren, een gezond gewicht bereiken, het is binnen handbereik met BenFit!

Onderschat de kracht van jouw denkwijze niet: geloof dat jij jouw doel gaat bereiken en je zult slagen. Daarom staat positief denken tijdens het BenFit lifestyle programma centraal. Positief in het leven staan, meer genieten en lekkerder in je vel zitten. Het maakt je optimistisch en sterk, je ziet de mogelijkheden en je grijpt elke kans aan om jouw doel te verwezenlijken.

“Hoe meer haast je hebt, hoe meer rust je nodig hebt”
Relax-BenFi-Ingfield Thibaut
Heb je zin gekregen om het nieuw BenFit lifestyle programma aan te gaan voor 2 weken aan slechts 69 euro?
Of begin je graag meteen aan het 6 of 12 weken programma?

Schrijf je dan nu in want de plaatsen zijn beperkt!

WEES ER SNEL BIJ! Enkel de eerste 20 deelnemers maken kans op deze actie!

Voedingscoach Ingfield Thibaut

Ingfield Thibaut
“Een gezonde geest in een gezond lichaam”

Met deze filosofie in gedachten gaan we bij BodySlim Kortrijk steeds op zoek naar de beste innovaties in relaxatie, bodycontouring en afslanking. Op een natuurlijke manier bewust, gezond en stressvrij afslanken. Daar gaan we voor!

Gezonde levenstijl met voldoende beweging

Ingfield Thibaut is kinesitherapeut van opleiding en droomde er altijd van zich verder te specialiseren. Ze rolde in de wereld van de schoonheidszorgen en richtte in 2001 Bodyslim Kortrijk op. Je kan er terecht voor huidverbetering, afslanking en schoonheidsbehandelingen. Naast haar expertise in kinesitherapie, specialiseerde Ingfield zich ook in afslankbehandelingen.

 “Bij BodySlim willen we niet dat beweging en voeding extreme vormen gaan aannemen. We zoeken met de klant naar een haalbaar schema. Het is al lang geweten dat crashdiëten de stofwisseling vertragen, waardoor je op langere termijn een omgekeerd effect krijgt.

Wij gaan voor een gezonde levensstijl met voldoende beweging en gevarieerde lekkere voeding die gemakkelijk te implementeren valt in het dagelijkse leven van de klant en daardoor gemakkelijker vol te houden is. Bewust leven staat hier centraal, met ruimte om te blijven genieten.”

Bijstaan met tips en aanmoedigingen

Wie wil afslanken, kent af en toe een dipje. Maar dan staat BodySlim Kortrijk voor je klaar met de nodige tips en steun. Zorg dat je er altijd plezier in vindt. Zorg dat het geen ‘moeten’ wordt, maar dat het een ‘willen’ blijft. Heb je even het gevoel dat het tegenzit met het oefenen of het gezond leven, praat er dan zeker met ons over. Samen vinden we de motivatie om verder te gaan. Zorg er ook voor dat je vooral veel water drinkt. Water is en blijft de basis van alles.

De combinatie van beweging, een gezonde en gevarieerde voeding biedt de grootste kans op blijvend succes. Zoek een evenwichtige balans tussen de twee en zorg vooral voor voldoende ontspanning. Een lichaam kan  niet ontgiften als het enkel spanning kent. Gespannen spieren houden immers gifstoffen in je lichaam vast. Door ook je innerlijke mens te verzorgen zal je harde werk sneller lonen.

Door haar verscheidene ervaring in afslankbehandelingen, is Ingfield Thibaut ook de ideale coach om jou op weg te helpen in het nieuwe BenFit lifestyle programma en terug de beste versie van jezelf samen te vinden!

Wil je graag samen aan de slag met Ingfield?

Schrijf je dan nu in, want slechts de eerste 20 deelnemers genieten van de actie!

WEES ER SNEL BIJ! Enkel de eerste 20 deelnemers maken kans op deze actie!

Ervaringen bij BodySlim met Ingfield Thibaut

"Super fijne vrouw, je voelt je meteen op je gemak en ze luisteren echt naar wat jij wil en streven echt samen naar dat doel”

“Ik ben al altijd heel onzeker geweest over mijn heupen en billen. Daarom ben ik bij BodySlim gestart met een aantal afslankbehandelingen. Na een dikke 3 maand kan ik zeggen dat dit PRACHTIG resultaat geleverd heeft! Mijn huid is strak en ik heb echt een goed aantal centimeters verloren hierdoor. Ik ben ook heel tevreden over de begeleiding en opvolging die ik bij BodySlim gekregen heb! Ik raad het zeker iedereen aan die zich onzeker voelt over zijn lichaam! Dankjewel voor alles!”

“Als man stond ik wat weifelend om langs te gaan. Ik ben het niet gewoon om veel beweging te doen maar nu volg ik een aantal oefeningen en voel me er geweldig mee. De oefeningen vielen goed mee en worden telkens wat verzwaard. Ook met mijn rug werd rekening gehouden. 3 weken bezig en de kilootjes vliegen eraf. Bedankt Ingfield!”

“Heel fijne en professionele ontvangst. Duidelijke uitleg van behandeling en te verwachten resultaat. Ik kom zeker terug!”

“Ze is een super vlotte professional die eerlijk is naar resultaat toe en steeds positief is en de beste adviezen geeft”

“Bedankt voor de stuen en de hulp bij mijn probleem. Jullie zijn super mensen. Zeker een aanrader om bij jullie langs te komen.”

Wil jij ook zoals hen een ongelooflijke ervaring met professionele hulp én een geweldig resultaat?

Schrijf je dan vlug in voor ons 2 weken programma aan slechts 69 euro!

Wees er snel bij want de plaatsjes zijn beperkt!

WEES ER SNEL BIJ! Enkel de eerste 20 deelnemers maken kans op deze actie!

Start NU!